zondag, mei 26, 2024

Lufthansa introduceert afsluitbae suites met dubbelbedden vanaf 2024

De Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa kondigde onlangs aan dat ze vanaf 2024 een gloednieuw luxeproduct op langeafstandsvluchten zullen introduceren: een volledig afsluitbare suite voor twee personen, met de mogelijkheid om een tweepersoonsbed uit te klappen. De suite zal een game-changer zijn voor wie op zoek is naar een uitzonderlijke vliegervaring. De suite zal luxe en comfort bieden, met voorzieningen als een eigen rustruimte, een full-size kledingkast en zelfs een intercomsysteem waarmee passagiers kunnen communiceren met het cabinepersoneel. De suite heeft ook een ingebouwd leeslampje, een stopcontact en een gordijn voor extra privacy.

Maar dat is nog niet alles. Met de suite kunnen koppels ook samen reizen in comfort en privacy, met de mogelijkheid om een tweepersoonsbed uit te klappen. Dit is een uniek aanbod dat de perfecte combinatie biedt van comfort en luxe voor wie van zijn langeafstandsvlucht een mini-vakantie wil maken.

Geen plannen bij Brussels Airlines

Maar terwijl Lufthansa dit spannende nieuwe product over een paar jaar zal introduceren, heeft zustermaatschappij Brussels Airlines op dit moment nog geen plannen in die richting. Best opmerkelijk, aangezien Brussels Airlines deel uitmaakt van hetzelfde bedrijf als Lufthansa. Het is de vraag of Brussels Airlines in de toekomst besluit in de voetsporen van hun zuster luchtvaartmaatschappij te treden. Veel zal afhangen van het animo onder reiziger om van een dergelijk luxeproduct gebruik te maken.

De luchtvaartmaatschappij heeft aangekondigd de afsluitbare suite te introduceren op haar Airbus A350 langeafstandsvliegtuigen. Ze zal ook haar business class wijzigen en een gloednieuwe premium economy class introduceren. Lufthansa’s nieuwe “Allegris”-aanbod zal beschikken over suites met borsthoge wanden en schuifdeuren, die de ultieme privacy en comfort bieden. Business class stoelen zullen ook profiteren van extra beenruimte en andere voorzieningen, terwijl de premium economy class extra beenruimte en andere voorzieningen krijgt.

80 toestellen wordt met het dubbelbed uitgerust

Het nieuwe product zal beschikbaar zijn op meer dan 80 nieuwe vliegtuigen, waaronder de A350, Boeing 777 en 787, maar ook op bestaande vliegtuigen zoals de Boeing 747. In totaal zullen meer dan 27.000 stoelen worden vervangen als onderdeel van de upgrade. Het Allegris-product is ontworpen met de klant in gedachten en zal een ongekend niveau van luxe, comfort en gemak bieden op langeafstandsvluchten. Business class passagiers zullen kunnen genieten van een hoger niveau van privacy en comfort, terwijl premium economy passagiers meer beenruimte en andere voorzieningen zullen genieten. Passagiers zullen ook kunnen genieten van verbeterd entertainment aan boord, met grotere schermen, een groter aanbod aan films en tv-programma’s, en toegang tot Lufthansa’s Wi-Fi service aan boord.

Aanbevolen

Reisnieuwsbrief

Ontvang onze gratis reisnieuwsbrief met de leukste reistips, het laatste nieuws rondom bekende en onbekende attracties en kortingsacties

spot_img