donderdag, april 18, 2024

Een kijkje nemen bij deelnemers aan ‘Ik Vertrek’? Hier boek je hun accommodaties!

Fan van het programma ‘Ik Vertrek’? Wij ook! Heerlijk om een inkijk te krijgen in het avontuur van Nederlanders met de droom om te emigreren naar het buitenland. Vaak met als doel om er een vakantiewoning of accommodatie te gaan uitbaten. 

Wil je de hoofdrolspelers uit ‘Ik Vertrek’ in levende lijven ontmoeten? Of ben je gewoon benieuwd naar hun vakantieverblijf? Je kunt ze in veel gevallen gewoon boeken of reserveren. We geven je hieronder een overzicht van enkele deelnemers aan het populaire televisieprogramma:

  1. Mountain Lodge – Een appartementencomplex in Mühlbach am Hochkönig, gerund door Maikel en Britt de Goot. Ze hebben deze stap gezet in een aflevering uit 2016. Website: www.mwlodge.com.
  2. Haus Tyrol – Een pension in Pillerseetal, opgezet door Wout, Shilpi, en Anne-Rose Kelderman-van Roomen, te zien in afleveringen uit 2012 en 2016. Website: www.haustyrol.eu.
  3. Gasthof Sonnenlicht – Ronald en Anneke Kramer zijn met hun gezin naar Maria Alm verhuisd om een hotel en pannenkoekenrestaurant te starten, verschenen in meerdere afleveringen tussen 2008 en 2015. Website: www.gasthof-sonnenlicht.at.
  4. Pernull – Pierre en Monique Kloosterman verhuren een vakantiehuis, appartementen en kamers in Karinthië, te zien in afleveringen uit 2013 en 2015. Website: pernull.at.
  5. Appartementen Zell am See – Door Hanneke en Michiel Bovy gerund, die appartementen verhuren vlakbij het wintersportgebied Zell am See, te zien in 2014. Website: www.appartementen-zellamsee.nl.
  6. Chalet Gastein – Gestart door Thijs van Wijk en zijn gezin in Bad Gastein, te zien in een aflevering uit 2009. Website: www.chaletgastein.at.
  7. Villa Atalanta – Luxe vakantiehuisjes met adembenemend uitzicht op zee, bekend van hun deelname aan ‘Ik Vertrek’. Hun accommodaties bieden uitzicht op de Middellandse Zee en de Sierra Nevada. Website: www.villa-atalanta.com.

 

Aanbevolen

Reisnieuwsbrief

Ontvang onze gratis reisnieuwsbrief met de leukste reistips, het laatste nieuws rondom bekende en onbekende attracties en kortingsacties

spot_img