donderdag, april 18, 2024

Maden vallen uit bagagevakken op vlucht vanaf Schiphol: vliegtuig keert om

Een vliegtuig dat dinsdag vanaf Schiphol onderweg was naar het Amerikaanse Detroit is na ruim een uur vliegen omgekeerd nadat er maden werden aangetroffen in de cabine. Dat meldt de Britse krant The Independent.

De maden waren afkomstig uit een koffer met rottende vis in één van de bagagevakken. Circa tien maden vielen op een vrouw in de cabine van het vliegtuig. Toen de crew was gealarmeerd over het smerige tafereel, werd de koffer met de rottende vis in plastic verpakt. Het vliegtuig brak de vlucht af en keerde terug naar Schiphol.

De passagier van de koffer is door het personeel apart genomen en aangesproken. Het is niet duidelijk of de reiziger zijn vlucht mocht vervolgen, of wellicht aansprakelijk wordt gesteld voor de financiële schade. Luchtvaartmaatschappij Delta Airlines heeft excuses gemaakt voor het incident. Volgens de maatschappij is het vliegtuig “uit dienst gehaald” om schoongemaakt te worden.

Aanbevolen

Reisnieuwsbrief

Ontvang onze gratis reisnieuwsbrief met de leukste reistips, het laatste nieuws rondom bekende en onbekende attracties en kortingsacties

spot_img