vrijdag, april 19, 2024

Glamping krijgt geen vergunning nadat buren zich beklagen over kreungeluiden

Een glamping in Lymington (Verenigd Koninkrijk) heeft van de overheid geen bouwvergunning gekregen omdat buren zich hadden beklaagd over het feit dat ze zich erg ongemakkelijk voelden doordat ze moesten luisteren naar stelletjes die de liefde bedreven in de dunne tenten.

Secret Garden Glamping in Lymington had bij de New Forest District Council een verzoek ingediend voor een vergunning met terugwerkende kracht om de locatie te kunnen blijven exploiteren met twee glampingtenten. Feit is echter wel dat deze in de tuin van een twee-onder-een-kapwoning aan Shrubbs Avenue staan.

Maar nadat een aantal buren had geklaagd over geluidsoverlast tijdens voorgaande zomers, hebben de lokale autoriteiten geweigerd om de aanvrager Liz Feay toestemming te geven om de glamping te exploiteren tussen mei en september.

Bewoners stellen tegenover de Daily Echo: “Misschien wel het meest verontrustend is dat we bij verschillende gelegenheden het raam hebben moeten sluiten om het geluid van een stel dat intieme handelingen verricht niet te hoeven horen.”

De website van Secret Glamping Lymington adverteert glamping als “perfect voor romantische uitjes en familieavonturen”.

Aanbevolen

Reisnieuwsbrief

Ontvang onze gratis reisnieuwsbrief met de leukste reistips, het laatste nieuws rondom bekende en onbekende attracties en kortingsacties

spot_img