donderdag, april 18, 2024

Eagle Beach op Aruba is volgens Tripadvisor het beste strand in het Caribisch gebied

Eagle Beach op Aruba is een van de populairste bestemmingen in het Caribisch gebied en het is tevens het een na beste strand ter wereld. Dit maakte Tripadvisor bekend tijdens de uitreiking van de travelers’ Choice Awards 2023. Deze prijs is gebaseerd op TripAdvisor’s beoordelingen van reizigers over de hele wereld, waardoor het een prestigieuze onderscheiding is om te ontvangen.

Een schitterend strand aan de noordzijde van Aruba

Eagle Beach is een prachtig strand gelegen aan de noordkant van het eiland Aruba. Het staat bekend om zijn zachte witte zand en kristalheldere water, waardoor het een populaire plek is om te zwemmen, snorkelen en andere strandactiviteiten. Maar de schoonheid van Eagle Beach gaat verder dan zand en zee. Het is een plek waar de natuur goed gedijt en bezoekers kunnen genieten van een verscheidenheid aan vogelsoorten die je kunt zien vliegen over het strand en de bomen eromheen.

De schoonheid van Eagle Beach is de reden waarom het is uitgeroepen tot het beste strand in het Caribisch gebied en het op één na beste strand ter wereld. Het is ook de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen. Het strand heeft veel voorzieningen en activiteiten voor alle leeftijden, van beachvolleybal tot kajakverhuur. Bezoekers kunnen ook genieten van nabijgelegen restaurants en bars of een wandeling maken langs het strand en het prachtige uitzicht op de Caribische Zee in zich opnemen.

Meerdere eilanden vallen in de prijzen

Naast Eagle Beach hebben ook Aruba’s Baby Beach en Arashi Beach de top 25 van beste Caribische stranden gehaald. Baby Beach, gelegen aan de zuidkant van Aruba, staat bekend om de rustige sfeer en het ondiepe water, waardoor het perfect is voor jonge kinderen en gezinnen. Arashi Beach ligt aan de noordkant van het eiland en staat bekend om het prachtige witte zand en het prachtige uitzicht op de Caribische Zee.

In een verklaring zegt de Aruba Tourism Authority (A.T.A.) en het Ministerie van Toerisme van Aruba buitengewoon trots te zijn op het harde werk dat is verricht om een duurzame strategie te creëren en onze stranden goed te onderhouden. Als klein eiland in het Caribisch gebied is Aruba bijzonder afhankelijk van het toerisme, dus het is voor ons een ongelooflijke eer dat een van onze stranden, Eagle Beach, door Tripadvisor Travellers’ Choice Best of the Best 2023 is uitgeroepen tot het beste strand van het Caribisch gebied.

Erkenning van jarenlange inspanning

Het is een bewijs van alle inspanningen die we hebben geleverd dat Eagle Beach de lijst heeft aangevoerd en onze verwachtingen heeft overtroffen. We zijn nederig en dankbaar dat we zo’n erkenning hebben gekregen. Dit is een krachtige herinnering aan waarom Aruba bekend staat als het ‘One Happy Island’, en tevens een bewijs van het belang van duurzaamheid in het toerisme.

“Bij de Aruba Tourism Authority (A.T.A.) blijven we ernaar streven onze bezoekers de best mogelijke ervaring te bieden en tegelijkertijd onze stranden te behouden. We bedanken iedereen die hun beoordelingen heeft gedeeld en van Eagle Beach het beste strand van het Caribisch gebied heeft gemaakt”, aldus de verklaring dan het A.T.A.

Het eiland bezoeken? Let dan op!

Aruba is ook onder Nederlanders een populaire vakantiebestemming. Niet verrassend dat het eiland met prachtige stranden, levendige cultuur en gastvrije bevolking wereldwijd geroemd wordt. Er is echter ook een klein nadeel aan het winnen van de prestigieuze prijs. Nu Eagle Beach is uitgeroepen tot het beste strand van het Caribisch gebied en het op één na beste strand ter wereld, zal het zeker meer bezoekers naar het eiland trekken. En toch is toch wel even iets om rekening mee te houden.

 

Aanbevolen

Reisnieuwsbrief

Ontvang onze gratis reisnieuwsbrief met de leukste reistips, het laatste nieuws rondom bekende en onbekende attracties en kortingsacties

spot_img