maandag, juli 15, 2024

Brabant krijgt nieuw Woezel en Pip vakantiepark

Er zijn plannen in ontwikkeling voor een nieuw avonturen- en vakantiepark, geïnspireerd door de populaire kinderboekpersonages Woezel en Pip. Het creatieve team achter de populaire kinderserie heeft zijn zinnen gezet op een locatie in Brabant om het park te realiseren, hoewel de exacte plek nog niet is bepaald. 

In het park kunnen bezoekers in de toekomst Woezel en Pip persoonlijk ontmoeten. Uitbater achter het plan is Van Hoorne Studios, sinds kort de beheerder van het Woezel en Pip-merk. Het bedrijf heeft grootse plannen naast de al bestaande theatershows. De zoektocht naar de perfecte locatie in Brabant is momenteel gaande.

Details over de exacte locatie van het park blijven vooralsnog geheim, maar gesprekken zijn onderweg. Volgens de pretparkwebsite Looopings zou Van Hoorne Studios in onderhandeling zijn met een bungalowpark in West-Brabant. Het concept voor het Woezel en Pip-park is geïnspireerd op de Tovertuin, een magische plek uit de boekenreeks, en zal bestaan uit een indoor attractiehal en een buitengebied, compleet met overnachtingsmogelijkheden in thematische Woezel en Pip-huisjes.

Hoewel de plannen ambitieus zijn, benadrukt het bedrijf dat er nog geen definitieve beslissingen zijn genomen. De hoop is om het park tussen 2025 en 2026 te openen, maar voor nu blijft de realisatie van dit avontuurlijke park in Brabant een ambitieus doel.

Er zijn al meer themavakantieparken, zowel in binnen- als buitenland. Zo is er het Fien en Teunpark bij vakantiepark Molenwaard. Daarnaast staat Disneyland Parijs uiteraard bekend als de plek waar Disneyfiguren te ontmoeten zijn. In China komt een Frozen-themapark.

Aanbevolen

Reisnieuwsbrief

Ontvang onze gratis reisnieuwsbrief met de leukste reistips, het laatste nieuws rondom bekende en onbekende attracties en kortingsacties

spot_img