maandag, juli 15, 2024

Disneyland Hong Kong krijgt attracties in Frozen-thema

Hongkong Disneyland opende deze week zijn eerste attractie in het thema “Frozen”, waar duizenden enthousiaste bezoekers op afkwamen om de nieuwe attracties te ervaren. Sommigen wachtten uren om als eerste de attracties te kunnen ervaren.

Het nieuwe gedeelte van het park is geïnspireerd op de Disneyfilms Frozen. Attracties laten de landschappen en personages uit de film zien. Twee nieuwe attracties, een achtbaan en een boottocht leiden je door verschillende scènes uit de film.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hong Kong Disneyland (@hkdisneyland)

“In het afgelopen decennium is de film uitgegroeid tot een van de meest succesvolle titels in de geschiedenis van Disney,” zei Josh D’Amaro, voorzitter van Disney Experiences. “Wereld van Frozen vertegenwoordigt de grootste en meest gedurfde uitbreiding van Hongkong Disneyland sinds de opening van het park in 2005.”

De opening volgt nadat Disney in september een uitbreiding van 60 miljard dollar aankondigde van zijn parken en cruises over ongeveer een decennium. Nu Chinese toeristen na de pandemie weer naar het buitenland trekken, is de nieuwe attractie bedoeld als een gamechanger voor een themapark dat al jaren verlies lijdt.

Aanbevolen

Reisnieuwsbrief

Ontvang onze gratis reisnieuwsbrief met de leukste reistips, het laatste nieuws rondom bekende en onbekende attracties en kortingsacties

spot_img