zaterdag, april 20, 2024

Dronken Amerikaanse toeristen overnachten stiekem op Eiffeltoren

Twee Amerikaanse toeristen hebben onverwachte de nacht op de Eiffeltoren doorgebracht na problemen die ontstaan waren door overmatig alcoholgebruik. Het incident vond plaats in de wereldberoemde toeristische attractie in Parijs, waar het tweetal vast kwam te zitten na sluitingstijd.

Volgens bronnen werd de groep overmoedig door het nuttigen van alcohol en misten zij hierdoor de laatste mogelijkheid om de toren veilig te verlaten. Het personeel van de Eiffeltoren ontdekte de groep pas de volgende ochtend, waarna ze zonder verdere problemen konden vertrekken.

Het incident heeft geleid tot gesprekken over veiligheidsmaatregelen en de verantwoordelijkheid van toeristen bij het bezoeken van dergelijke populaire bezienswaardigheden. De Eiffeltoren, een iconisch symbool van Frankrijk, trekt jaarlijks miljoenen bezoekers en blijft een belangrijke plek voor toerisme in Parijs.

Aanbevolen

Reisnieuwsbrief

Ontvang onze gratis reisnieuwsbrief met de leukste reistips, het laatste nieuws rondom bekende en onbekende attracties en kortingsacties

spot_img