donderdag, september 19, 2024

Met korting naar Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen heeft een spectaculaire kortingsactie waarbij bezoekers hun tickets kunnen kopen voor slechts €17,50 in plaats van de normale prijs van €34,90. Dit is dé kans om voordelig te genieten van een dag vol avontuur en plezier in één van de bekendste themaparken van Nederland.

Attractiepark Slagharen biedt meer dan 30 attracties voor het hele gezin. Voor de echte thrillseekers zijn er spannende achtbanen zoals de Gold Rush, een sensationele triple launch coaster waarbij je wordt gelanceerd naar snelheden van maar liefst 95 km/u. Ook de Free Fall, een 40 meter hoge vrije val, zorgt voor een adrenalinestoot.

Voor de jongere bezoekers zijn er volop kindvriendelijke attracties, zoals de Oldtimers, waar kinderen een ritje kunnen maken in nostalgische auto’s, en de Gallopers, een prachtige ouderwetse draaimolen. Daarnaast is er het avontuurlijke Red Bandits Adventure, een interactieve ervaring waarin kinderen het Wilde Westen verkennen en op zoek gaan naar verborgen schatten.

Naast de attracties zijn er ook indrukwekkende shows en entertainment. De Western Stuntshow is een absolute aanrader, met spectaculaire stunts en een spannend verhaal dat je meeneemt naar het leven van cowboys en bandieten. En op warme dagen kunnen bezoekers zich uitleven in het Aqua Mexicana waterpark, compleet met zwembaden en kleurrijke waterglijbanen.

Met deze tijdelijke kortingsactie is het nu de perfecte gelegenheid om het park te bezoeken voor een fractie van de normale prijs. Voor slechts €17,50 kun je genieten van een dag vol avontuur, spanning en vermaak voor jong en oud. Wacht niet te lang, want deze actie geldt voor een beperkte tijd.

Klik hier om tickets met korting op Attractiepark Slagharen te bestellen

Aanbevolen

Reisnieuwsbrief

Ontvang onze gratis reisnieuwsbrief met de leukste reistips, het laatste nieuws rondom bekende en onbekende attracties en kortingsacties

spot_img