vrijdag, april 19, 2024

Center Parcs De Huttenheugte Drenthe & De Eemhof vernieuwd

Het Center Parcs De Huttenheugte in Drenthe is volledig vernieuwd. Het park staat bekend om zijn unieke en luxe sfeer en Center Parcs heeft er alles gedaan om ervoor te zorgen dat bezoekers komende zomer van nog meer nieuwe dingen kunnen genieten. De accommodaties op het park hebben allemaal een  upgrade gekregen  wat heeft geresulteerd in een frisse, nieuwe uitstraling.

Te beginnen met de Comfort cottages, die een lichte en luchtige make-over hebben gekregen. Dan, voor wie op zoek is naar nog meer luxe, zijn er de Premium en VIP cottages. Deze zijn volledig vernieuwd, zodat je kunt genieten van een echt bijzondere ervaring. Zelfs de hotelkamers hebben een luxere sfeer gekregen.

Maar dat is nog niet alles – Center Parcs De Huttenheugte heeft ook iets heel unieks te bieden: de Wonders of Nature cottages! Deze cottages nemen je mee op een interactieve expeditie en dompelen je onder in de wonderen van de natuur. Je vindt er allerlei interactieve functies die de ervaring nog specialer maken. Bovendien is de Aqua Mundo uitgebreid en is de Market Dome gerenoveerd, zodat je van nog meer activiteiten en faciliteiten kunt genieten.

Ook de Eemhof in Zeewolde in een nieuw jasje

De Eemhof in Zeewolde is wat Center Parcs betreft de plek om naartoe te gaan! Het vakantiepark is namelijk het afgelopen jaar helemaal gerenoveerd.  Van een stijlvolle inrichting tot een wellness cottage met een badkamer met whirlpool en een Finse sauna, je zult niet teleurgesteld worden. Het spannendste deel van De Eemhof zijn de nieuwe avontuurlijke huisjes. Elke kamer biedt een spannende ontdekking en zal je zeker vermaken. Ook nieuw is de Duo Racer glijbaan in de Aqua Mundo, die wordt geleverd met visuele effecten en je tegen elkaar laat racen.

Het Marktplein en de Action Factory zijn ook vernieuwd en er is een nieuwe buitenspeeltuin met een dierenthema die de kinderen zeker zal vermaken. Er is zelfs een outdoor whirlpool op het terras, zodat je volledig kunt ontspannen en genieten van de prachtige natuur om je heen. De Eemhof en de Hutteheugte zijn in een jaar tijd volledig gerenoveerd en zijn nu een van de meest luxe en uitgebreide parken die Center Parcs te bieden hebben. 

Foto: Center Parcs

Hier vind je de leukste vakantieparken

Aanbevolen

Reisnieuwsbrief

Ontvang onze gratis reisnieuwsbrief met de leukste reistips, het laatste nieuws rondom bekende en onbekende attracties en kortingsacties

spot_img