zondag, april 21, 2024

Aruba zoekt weerman voor een week: “Iedereen kan dit werk doen!

Een week gratis op het schitterende Aruba verblijven, inclusief overnachting en ook nog eens geld toe krijgen. Dat zal iedereen als muziek in de oren klinken. En het mooie is dat ook echt iedereen kans maakt op deze droombaan van een week.  De Aruba Tourism Authority (ATA) is op zoek naar iemand om de rol van de weerman van het eiland te vervullen. Een baan die volgens de ATA de ‘gemakkelijkste baan ter wereld’ is.

De toerismeautoriteit legt in de vacature uit dat Aruba meer zonnige dagen kent dan enig ander Caribisch eiland. Dit betekent dat de weerman van het eiland gewoon elke dag na dag exact hetzelfde weerbericht maakt. Omdat er dus meestal weinig nieuws te melden is, behalve af en toe een klein pluizig wolkje, heb je letterlijk nul ervaring nodig om te solliciteren.

Nieuws is er nauwelijks!

“Zo vaak dwingen onverwachte weersomstandigheden reizigers om hun langverwachte vakantie te verzetten. Gelukkig is Aruba gezegend met een constant heldere, zonnige lucht, waardoor het de perfecte bestemming is voor bezoekers om op elk moment van het jaar te verkennen en te genieten”, zegt Ronella Croes, CEO van de ATA in een verklaring aan Travel + Leisure. “Via de ‘World’s Easiest Job’-campagne proberen we voor een week de perfecte weerman te vinden om ons te helpen het prachtige weer van het eiland te laten zien.”

De “baan” omvat het overnemen van weerberichten op de sociale kanalen van Aruba van de reguliere weerman. Het omvat een reis van 6 nachten en 7 dagen voor twee personen naar Aruba. De weerman zal zijn week op het eiland doorbrengen in het nieuwe Embassy Suites by Hilton Aruba Resort – op slechts een steenworp afstand van het prachtige Eagle Beach, waar een van de blauwste wateren ter wereld te vinden zijn. Geïnteresseerden kunnen aruba.com/WorldsEasiestJob bezoeken, zich registreren en uw “beste weerbericht van 30 seconden op Aruba” indienen. De ATAA liet zelfs een hint vallen voor het voorbeeldweerbericht: het is “waarschijnlijk 80° en zonnig.” Solliciteren naar deze kote droom workation kan nog tot en met 31 maart.

Aanbevolen

Reisnieuwsbrief

Ontvang onze gratis reisnieuwsbrief met de leukste reistips, het laatste nieuws rondom bekende en onbekende attracties en kortingsacties

spot_img