maandag, juli 15, 2024

Summio wordt de nieuwe naam voor Landal en Roompot parken

Frequente bezoekers van het Roompot park Aquadelta in Bruinisse of het Landal park Port Greve in Brouwershaven, zullen moeten wennen aan een nieuwe naam. In plaats van Roompot of Landal, zal je dan namelijk binnenkort verblijven in een Summio Parcs. Dormio Group, een exploitant van vakantiepark hotels, koopt namelijk 30 vakantieparken van Landal en Roompot, waarvan 20 onder de naam Summio door zullen gaan. Summio is een nieuwe toevoeging aan de Dormio Group en met de overname van de parken van Roompot en Landal is Dormio Group klaar om een belangrijke speler te worden in de vakantiehuizen- en parken branche.

Deze overname kwam ook met bepaalde voorwaarden van de toezichthouder Autoriteit Consument en Markt (ACM). Zij stemden alleen in met de overname als Roompot een aantal parken van de hand deed, omdat er voldoende concurrentie in de branche moest zijn. Dit betekent dat er een goede balans zal zijn van opties voor vakantiegangers, terwijl de sector toch concurrerend

Wat mogen vakantiegangers verwachten van een park van Summio Parcs?

Eerst en vooral kunnen ze kwaliteits accommodaties en uitzonderlijke service verwachten. Summio Parcs wil ervoor zorgen dat elke gast een gedenkwaardige en plezierige vakantie-ervaring heeft. Daarnaast bieden de Summio Parcs parken een breed scala aan activiteiten en voorzieningen voor zowel volwassenen als kinderen. Van zwembaden en speeltuinen tot restaurants en bars, er is voor ieder wat wils. Veel van de parken liggen ook in een prachtige natuurlijke omgeving, waardoor ze de perfecte bestemming zijn voor liefhebbers van het buitenleven.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen uitje of een avontuur vol actie, Summio Parcs heeft zeker een vakantiepark dat aan je wensen voldoet. Met de extra bonus dat ze deel uitmaken van de Dormio Group, kunnen gasten er zeker van zijn dat ze bij een vertrouwd en betrouwbaar bedrijf verblijven.

Terwijl Dormio Group al lang bekend staat om zijn luxe vakantieparken, is Summio er om het middensegment te bedienen met topservice en voorzieningen. De acht vakantieparken die al onder de naam Dormio Group vallen, blijven gewoon functioneren. Summio is de perfecte oplossing voor wie een hoogwaardige vakantie-ervaring wil zonder dat men hier al te veel voor hoeft te betalen.

 

Aanbevolen

Reisnieuwsbrief

Ontvang onze gratis reisnieuwsbrief met de leukste reistips, het laatste nieuws rondom bekende en onbekende attracties en kortingsacties

spot_img