vrijdag, april 19, 2024

EasyJet komt met nieuwe service: Check je bagage de dag voor je vlucht al in

Op vakantie gaan is altijd spannend, maar vroeg in de ochtend naar het vliegveld gaan kan een gedoe zijn, vooral als je zware bagage moet meeslepen. Gelukkig heeft EasyJet een oplossing bedacht om het reizen gemakkelijker te maken. Als je vlucht voor 8 uur ’s ochtends van Schiphol vertrekt, kun je de avond ervoor je koffers afgeven. Zo bespaar je tijd en vermijd je de stress van het sjouwen met je bagage op de dag van je vlucht.Als je nog onbeslist bent over je zomervakantiebestemming, en eten is voor jou een topprioriteit, dan zijn hier enkele aanbevelingen om te overwegen.

EasyJet biedt een gratis bagageservice waar reizigers de avond voor hun vlucht tussen 19.00 en 20.30 uur hun bagage kunnen afgeven. Met deze service kunnen reizigers de volgende ochtend bij aankomst op Schiphol direct doorlopen naar de veiligheidscontrole. Met deze nieuwe service hoopt EasyJet een meer ontspannen en naadloze reiservaring te bieden aan mensen met vroege ochtendvluchten.

Makkelijker en minder stress voor vertrek

Verbeterd vervoer biedt niet alleen kostenbesparing en gemak voor jou, maar ook andere passagiers kunnen ervan profiteren. Bovendien kan de dienst helpen bij het verbeteren van de doorstroming op Schiphol, waar vorig jaar lange rijen stonden.

De luchtvaartmaatschappij heeft de dienst al op verschillende luchthavens ingevoerd, zoals Manchester, Bristol, Edinburgh, Berlijn en Londen Gatwick. Het proefdraaien op Schiphol zal iets meer dan een maand duren, en als het succesvol blijkt, wil easyJet de dienst uitbreiden voor de zomermaanden.

TUI biedt dezelfde service, maar gaat een stapje verder

TUI ook al deze nieuwe dienst geïntroduceerd waarbij zij samenwerkt met Bagpoint, een bagage drop-off bedrijf, om klanten de mogelijkheid te bieden hun bagage tegen een vergoeding thuis op te laten halen. Dit initiatief is bedoeld om een probleemloze en comfortabele start van hun vakantie te bieden en tegelijkertijd het gebruik van het openbaar vervoer om de luchthaven te bereiken te vergemakkelijken. De dienst gaat deze maand van start.

Aanbevolen

Reisnieuwsbrief

Ontvang onze gratis reisnieuwsbrief met de leukste reistips, het laatste nieuws rondom bekende en onbekende attracties en kortingsacties

spot_img