maandag, juli 15, 2024

Schiphol en London City Airport staan 100ml flesjes weer toe

Reizen via London City Airport wordt een stuk verfrissender! Vanaf eind deze maand kunnen alle reizigers namelijk zonder problemen weer grote hoeveelheden vloeistoffen en andere voorwerpen in hun handbagage meenemen. Bovendien kunnen laptops tijdens de veiligheidscontrole in de tas blijven! Dit is allemaal te danken aan de nieuwe hypermoderne CT-scanners van de luchthaven.

Voor degenen die via Schiphol vliegen is dit niets nieuws. Schiphol was een wereldwijde voorloper bij de invoering van de nieuwe generatie scanners, waardoor de beperkingen van 100 ml voor vloeistoffen in de handbagage tot het verleden behoren. Nu mogen reizigers tot 2 liter vloeistoffen meenemen in hun handbagage.

Betere CT scanners nu ook op London Airport

London City Airport is de dichtstbijzijnde luchthaven bij het centrum van Londen, en is een populaire keuze voor reizigers die van zowel Schiphol als Rotterdam Airport in Nederland komen. Dankzij de nieuwe CT-scanners is de luchthaven nu nog handiger en probleemlozer voor reizigers. Op London City Airport kunnen reizigers nu met gemak hun handbagage inpakken, wetende dat hun voorwerpen niet beperkt worden door de limiet van 100 ml. En omdat laptops bij de beveiliging niet meer uit de tas hoeven te worden gehaald, kunnen reizigers net wat sneller door de controle van de douane.

Aanbevolen

Reisnieuwsbrief

Ontvang onze gratis reisnieuwsbrief met de leukste reistips, het laatste nieuws rondom bekende en onbekende attracties en kortingsacties

spot_img