maandag, juli 15, 2024

Nieuw bezoekerscentrum voor Natuurpark Lelystad

Het bezoekerscentrum van Natuurpark Lelystad is vernieuwd. Centraal staan de indrukwekkende grote grazers van het park. Bezoekers krijgen nu de kans om deze dieren van dichtbij te ervaren, hun kenmerkende geluiden te horen en hun gedragspatronen te ontdekken.

De Pater Davidsherten, edelherten, elanden, przewalskipaarden en wisenten vormen de faunakroonjuwelen van Natuurpark Lelystad en zijn al jarenlang een bezienswaardigheid. Dankzij de recente vernieuwing van het bezoekerscentrum kunnen bezoekers nu op een interactieve wijze dieper in de wereld van deze majestueuze dieren duiken.

De vernieuwing verrijkt de beleving voor bezoekers met betrekking tot de grote grazers en de natuur. Door de interactieve elementen van de expositie worden bezoekers aangemoedigd actief deel te nemen. De expositie is dagelijks te zien tussen 12.00 en 16.00 uur, en in het weekend vanaf 10.00 uur, in het bezoekerscentrum van Natuurpark Lelystad, gelegen aan de Vlotgrasweg 11 in Lelystad.

Aanbevolen

Reisnieuwsbrief

Ontvang onze gratis reisnieuwsbrief met de leukste reistips, het laatste nieuws rondom bekende en onbekende attracties en kortingsacties

spot_img