zaterdag, april 20, 2024

Werkvisum Australië weer beschikbaar

Door de Corona crisis was het ruim twee jaar lang niet mogelijk een werkvisum voor Australië aan te vragen. Sinds een aantal maanden heeft de Australische overheid haar strenge Corona regels versoepeld en is het eindelijk weer mogelijk om een zogenaamd Working Holiday Visa voor Australië aan te vragen. Working Holiday Visas zijn een geweldige manier om internationale ervaring op te doen en HuizingHarvest is er trots op Down Under meerdere mogelijkheden in de agrarische sector te bieden.

De wereldwijde pandemie heeft voor ongekende uitdagingen gezorgd, en Australië heeft lange tijd een  zero-tolerance beleid gevoerd om het virus te bedwingen. Dit betekende onder andere dat de grens gesloten bleef en er geen Working Visas werden afgegeven. Die tijd ligt dus nu achter ons en wie werken in Australië op zijn of haar lijstje heeft staan, kan de koffer dus gaan inpakken!

Werken in Australië via HuizingHarvest

HuizingHarvest is een technische dienstverlener voor fabrikanten van landbouwmachines en grootschalige landbouwbedrijven in binnen- en buitenland. Ze bieden ondersteuning in het technische en personele segment van de landbouwsector en bieden seizoenarbeiders de kans om internationale ervaring op te doen in de landbouwsector.

Nu het weer mogelijk is Working Holiday Visas aan te vragen, is HuizingHarvest er trots op de mogelijkheid te bieden de unieke en prachtige cultuur van Australië te ervaren. Wie in aanmerking komt voor Working Holiday Visas kan profiteren van de geweldige bezienswaardigheden, geluiden en ervaringen die Australië te bieden heeft.

Bij HuizingHarvest geeft aan dat veiligheid de hoogste prioriteit heeft.  De juiste veiligheidsprotocollen en -procedures worden gevolgd om hun werknemers en klanten te beschermen. Dit doen zij onder andere door strenge selectie van werkplekken die een veilige omgeving voor hun werknemers hebben gecreëerd.

Iedereen die geïnteresseerd is in het aanvragen van Working Holiday Visas moet onze website bezoeken of direct contact met ons opnemen bij vragen. We kijken ernaar uit om onze klanten een geweldige ervaring Down Under te bezorgen!

Weer volop mensen nodig in de Australische agrarische sector

De Australische landbouwsector staat voor een grote uitdaging door het gebrek aan tijdelijk personeel als gevolg van de Corona pandemie. De meeste backpackers, die gewoonlijk in deze sector werken, zijn thuis gebleven. Dit heeft geleid tot een enorme druk op de bedrijven in deze sector. Werken in Australië biedt de kans om onschatbare ervaring op te doen in een dynamische en diverse landbouw omgeving die een groot avontuur kan zijn.

HuizingHarvest is altijd op zoek naar gemotiveerde en bekwame mensen die op zoek zijn naar mogelijkheden om in Australië te gaan werken. De periode kan tijdelijk (enkele weken of maanden) of voor langere tijd zijn. Zij regelen alles dat nodig is om aan de slag te kunnen, waaronder vliegtickets en huisvesting.  De Nederlandse regering geeft Australië de kleurcode groen, wat betekent dat het veilig is om naar het land te reizen. Neem wel de nodige voorzorgsmaatregelen en laat mensen in Nederland precies weten waar je verblijft tijdens je werkvakantie in Australië.

Aanbevolen

Reisnieuwsbrief

Ontvang onze gratis reisnieuwsbrief met de leukste reistips, het laatste nieuws rondom bekende en onbekende attracties en kortingsacties

spot_img