zaterdag, april 20, 2024

Vanaf 2025 dineren in de ruimte voor €120.000,- per persoon

Ben je op zoek naar een unieke en onvergetelijke ervaring die niet van deze wereld is? Kijk dan niet verder dan Zephalto, het Franse bedrijf die van plan zijn om met spectaculaire ballonvaarten een revolutie in de reisindustrie teweeg te brengen. Vanaf 2025 wil Zephalto namelijk avontuurlijke reizigers meenemen op een reis naar de rand van de ruimte, hangend op een hoogte van 25 kilometer boven het aardoppervlak.

Stel je voor dat je gewichtloos zweeft in een ballon gevuld met helium of waterstof en je dineert bij het zien van de prachtige kromming van de aarde en het adembenemende uitzicht op de sterren. Maar dat is nog niet alles. Zephalto belooft een diner van “Michelin-ster-kwaliteit” tijdens het drie uur durende verblijf op maximale hoogte. En met een totale reistijd van zes uur, inclusief opstijgen en dalen, hebben avonturiers ruim de tijd om de ongelooflijke ervaring in zich op te nemen.

Veiligheid is een prioriteit, maar daar betaal je ook voor!

Dit is geen gewone reis – het is een kans om de schoonheid van onze planeet vanuit een heel nieuw perspectief te aanschouwen. Op 25 kilometer boven de aarde is de hemel volledig zwart, en het uitzicht is anders dan je ooit eerder hebt gezien. En met Zephalto kun je er zeker van zijn dat jouw veiligheid en comfort hun topprioriteit zijn.

Maar deze ervaring is niet goedkoop – tickets kosten maar liefst 120.000 euro per persoon. Maar voor wie bereid is te investeren in een eenmalig avontuur is het prijskaartje de moeite waard. De ballonvaart van Zephalto is niet zomaar een reis, maar een reis die je de rest van je leven bijblijft. Het is een kans om aan het alledaagse te ontsnappen en het buitengewone te ontdekken, en om de wereld te ervaren op een manier die weinig anderen hebben. Als je klaar bent voor het avontuur van je leven, dan wacht Zephalto op je. Te reserveren vanaf eind 2024.

Aanbevolen

Reisnieuwsbrief

Ontvang onze gratis reisnieuwsbrief met de leukste reistips, het laatste nieuws rondom bekende en onbekende attracties en kortingsacties

spot_img