maandag, juli 15, 2024

Complete renovatie buitenkant Efteling Hotel tijdens zomermaanden

De Efteling staat op het punt nog magischer te worden! Binnenkort wordt het iconische viersterren Efteling Hotel helemaal opgeknapt, waardoor het een gloednieuw uiterlijk krijgt. De werkzaamheden beginnen volgende week en gaan de hele zomer door. Tijdens de zomermaanden en de verbouwing blijft het hotel gewoon open.

De renovatie omvat een grondige herziening van de buitenkant van het hotel. Met name de beroemde koepeldaken krijgen een nieuwe, goudgele kleur. Ook zullen donkerblauwe accenten rond de ramen worden aangebracht voor een geheel andere uitstraling. Dit nieuwe ontwerp zal een aanvulling zijn op de recente renovaties van het interieur die eerder dit jaar plaatsvonden.

Het Efteling Hotel is een geliefde bestemming voor veel bezoekers. Het werd gebouwd in 1992 en is sindsdien een steunpilaar van het park. Bekend om zijn sprookjesachtige sfeer was het hotel onlangs te zien in de populaire Netflix-serie “The Baby-Sitters Club.” Nu, met deze spannende nieuwe buitenrenovatie, zal het Efteling Hotel er nog magischer uitzien en aanvoelen.

In 2024 een compleet nieuw hotelcomplex erbij

Het Efteling team is enthousiast om het nieuwe en verbeterde uiterlijk van het hotel te onthullen. Met zijn prachtige nieuwe ontwerp zal het hotel zeker een onvergetelijke ervaring bieden aan iedereen die het bezoekt. Het hotel had in 2021 al de kamers van het hotel gerenoveerd, waardoor het hotel destijds 2 maanden dicht was.

Na de komende renovatie zal het hotel dus compleet in een nieuw jasje zijn gestoken. En daar blijft het dan niet bij, want volgend jaar opent de Efteling een gloednieuw hotelcomplex dat “Efteling Grand Hotel” zal gaan heten. Dit complex zal worden gebouwd vlak bij de hoofdingang van de Efteling. 

 

Aanbevolen

Reisnieuwsbrief

Ontvang onze gratis reisnieuwsbrief met de leukste reistips, het laatste nieuws rondom bekende en onbekende attracties en kortingsacties

spot_img